Noutati

De ce sa Alegi Produse Herbalife

Angajamentul nostru din 1980 pentru produse de înaltă calitate.

 Herbalife Nutrition are la baza cele mai bune produse nutritive care furnizeaza toate elementele angajamentul nostru de a face cele mai bune produse nutritive este la baza a tot ceea ce facem.

În fiecare zi, milioane de oameni se bucură de Produse Herbalife. Această relație de lungă durată se bazează pe un element de cheie: încrederea.

Din 1980, Herbalife Nutrition si-a luat angajamentul să mențină acest nivel de încredere investind în înlocuitorii de masa de cea mai bună calitate– o solutie pentru milioanele de clienți din întreaga lume care aleg să facem parte din alimentația lor zilnică.

Productia este la cele mai exigente standarde de siguranță și calitate din industrie. Sistemele noastre de control al calității sunt monitorizate în mod constant pentru a ne asigura că respectăm toate regulile și reglementările guvernamentale de pe piețele a 90+ de tari, unde produsele sunt disponibile.

Angajamentul nostru din 1980 pentru produse de calitate superioară
Inca din 1980 angajamentul nostru de a face cele mai bune produse nutritive in cadrul companiei Herbalife reprezinta baza din toate punctele de vedere.

Produsele sunt testate continuu – de la aprovizionare si productie pana la distributie – printr-un protocol dificil care ne asigura ca acestea nu numai ca respecta standardele noastre globale uniforme, dar îndeplinesc sau depasesc standardele industriei, precum și toate cerințele guvernamentale.

Am investit peste 300 de milioane de dolari in programele noastre de producție și calitate, iar laboratoarele noastre de nivel mondial au obtinut cel mai inalt nivel de acreditare (ISO 17025), care reflecta respectarea stricta a standardelor de lider din industrie. Avem 13 laboratoare la nivel mondial si un personal de operatiuni globale de aproape 2.000 de persoane, inclusiv peste 300 de oameni de stiinta, dintre care 50 sunt doctoranzi. Aceste investițti in expertiza, fabricatie si tehnologie au consolidat capacitatile noastre de calitate si operationale de lider din industrie.

La cele cinci facilități de inovare și fabricație Herbalife Nutrition din întreaga lume, foloseste tehnologie de ultimă oră, cercetări științifice și date despre consumatori pentru a crea și testa pe parcursul ciclului de producție.

Timp de 40 de ani, nutriția de calitate a stat la baza a tot ceea ce facem.

Responsabilitatea socială a întreprinderilor
Compania și Herbalife Nutrition Foundation (HNF) sunt dedicate îmbunătățirii vieții comunităților din întreaga lume, oferind educație sănătoasă și nutriție de calitate superioara copiilor și comunităților aflate în nevoie. Herbalife Nutrition a fost recunoscută pentru contribuții semnificative la sprijinirea comunităților. În 2019, Compania a primit peste 15 premii pentru realizările și impactul responsabilității noastre sociale corporative.

Nutriție pentru foamete zero
În 2019, am lansat Nutrition for Zero Hunger, o inițiativă globală axată pe furnizarea de alimente nutritive, ajutor și educație nutrițională a comunităților din întreaga lume. Nutriția pentru foamete zero se aliniază la Obiectivul 2 de Dezvoltare Durabilă al Națiunii Unite – Zero Hunger. Lucrând alături de parteneri nonprofit dedicați și informați care operează pe tot globul, putem aduce foametea la zero.

Nutriția pentru Zero Hunger și partenerii noștri susțin:

• Acces sporit la alimente sănătoase
• Programele de dezvoltare comunitară axate pe securitatea alimentară durabilă
• Programe și resurse de educație nutrițională

Partenerii includ:

Feed the Children oferă hrană, inițiative educaționale, elemente esențiale și răspunsuri la dezastre la nivel mondial, pentru a ajuta copiii și familiile lor să fie independenți și încrezători în sine.

Proiectul Foamei este o organizație globală, fără scop lucrativ, angajată în finalul durabil al foamei mondiale.


Chrysalis este dedicată creării unei căi de auto-suficiență pentru persoanele fără adăpost și cu venituri mici, oferind resursele și sprijinul pentru găsirea și menținerea unui loc de muncă.

Consiliul Național Hispanic pentru Îmbătrânire este o organizație de vârf care lucrează pentru îmbunătățirea vieții adulților mai în vârstă hispanici, a familiilor și îngrijitorilor lor.
Pentru a afla mai multe despre Nutriția pentru Zero Hunger, vă rugăm să descărcați foaia noastră de informații de aici sau vizitați IAmHerbalifeNutrition.com.

„Inițiativa Nutriție pentru Zero Foame abordează probleme cheie de pandemie și, prin munca noastră cu partenerii noștri, sperăm să construim o lume în care toată lumea să aibă acces la alimente și nutriție de calitate.”

Alan Hoffman
Vicepreședinte executiv, Afaceri corporative globale

Sprijinirea comunităților înfloritoare
Ca parte a strategiei noastre de responsabilitate socială corporativă, Herbalife Nutrition sprijină organizațiile de vârf care promovează sănătatea și sănătatea populațiilor subestimate și vulnerabile. De exemplu, de mai bine de 20 de ani, am sprijinit diverse organizații ale Crucii Roșii de pe glob, oferind nutriție și alte servicii comunităților devastate de dezastre. În SUA în ultimii cinci ani, Compania a donat peste 1,1 milioane de baruri Protein Deluxe, evaluate la 2 milioane de dolari, către 120 de centre de donare de sânge a Crucii Roșii. Din 2006, donațiile de sânge de la peste 60 de unități de sânge găzduite de companie au salvat nenumărate vieți.

Herbalife Nutrition susține cu mândrie organizațiile hispanice și latine care promovează nutriția, sănătatea, bunăstarea și abilitarea. În prezent, suntem parteneri cu mai mult de zeci de organizații lider care deservesc aceste comunități.

Scopul nostru în acțiune
Încurajăm angajații să participe la activități de voluntariat și servicii în comunitățile lor locale și să compenseze voluntariatul. Angajații noștri se reunesc pe parcursul „Lunii globale a scopului” anual, în care creăm oportunități pentru indivizi să facă voluntariat în comunități subestimate de pe glob.

Luna globală a scopului 2019:

• 11.150 de ore de voluntariat pentru angajați
• Au participat 1.800 de angajați

Herbalife Nutrition Foundation
Ne dedicăm îmbunătățirea comunităților, oferind educație sănătoasă și educație nutrițională celor care au nevoie prin intermediul Herbalife Nutrition Foundation (HNF). HNF sprijină aproape 170 de parteneri din comunitate de pe tot globul, care ajută la aducerea unei alimentații bune pentru comunitățile vulnerabile din punct de vedere social și oferă ajutor organizațiilor axate pe promovarea accesului, educației și abilitării unei alimentații bune și a unei bunăstări generale. Peste 100.000 de copii din 50 de țări beneficiază de sprijin pentru alimentația sănătoasă de la HNF în fiecare an.

„Majoritatea dintre noi ne dezvoltăm obiceiurile alimentare la o vârstă fragedă. Susținând o nutriție bună și oferind educație nutrițională tinerilor din comunități subestimate, îi putem ajuta pe acei copii să ducă vieți mai sănătoase. ”

Jenny Perez
Director executiv, Herbalife Nutrition Foundation

Guvernare de mediu, socială și corporativă
Herbalife Nutrition se angajează să își desfășoare activitatea într-o manieră responsabilă social, încorporând impactul social, administrarea mediului și practicile transparente de guvernare pe parcursul operațiunilor sale. În timp ce strategia noastră de impact social acordă prioritate parteneriatului și programelor axate pe nutriție, sprijinim numeroase organizații lider care se concentrează pe domenii suplimentare pentru îmbunătățirea și abilitarea comunităților înfloritoare. În 2019, Herbalife Nutrition a primit peste 15 premii pentru realizările și impactul nostru de responsabilitate socială corporativă.

Lasă un răspuns