• Rezultatele prezentate pe acest site cu privire la scaderea/cresterea in greutate nu sunt datorate doar consumului de supliment alimentar promovat. Sunt ilustrate cazuri particulare, unde pentru atingerea rezultatelor mentionate au contribuit si factori aditionali, precum o dieta echilibrata si/sau exercitii fizice. Toate aceste rezultate nu au fost realizate pe un esantion in urma unor studii stiintifice pentru a se putea stabili o anumita valoare medie de scadere in greutate. Fiecare rezultat de scadere/crestere in greutate obtinut variaza in functie de persoana, stil de viata, sex, varsta si inaltime. In general produsele Herbalife Nutrition nu sunt destinate diagnosticarii, tratarii, vindecarii sau prevenirii bolilor. Un organism ce este hranit zilnic cu o nutritie echilibrata este normal sa aiba o stare generala buna. Toate rezultatele prezentate in controlul greutatii sunt adevarate, reale si pot fi oricand verificate.
  • Persoanele ce au fost ilustrate au folosit produsele Herbalife Nutrition si nu altele, pentru scaderea/cresterea in greutate, Fiind unele dintre cele mai performante la nivel mondial. Nu sunt rezultate standard, depinde de nevoia fiecarei persoane in parte. Achizitionarea produselor Herbalife Nutrition sunt insotite de indicatii detaliate despre modul de consum in vederea obtinerii rezultatelor optime in programele de controlul greutatii corporale. Pentru obtinerea celor mai bune rezultate in programele de controlul greutatii este recomandata combinarea cu o alimentatie echilibrata caloric si activitate fizica moderata. Dupa atingerea greutatii dorite este necesara o perioada de mentinere egala in timp cu perioada de control al greutatii, pentru deprinderea si implementarea obiceiurilor alimentare dobandite. Perioada de mentinere inseamna inlocuirea unei mese principale cu shake-ul nutritiv si consumul a doua mese echilibrate din punct de vedere caloric. In cazul persoanelor ce revin la obiceiurile alimentare dezechilibrate dupa un program de slabire/crestere in greutate, exista riscul inrautatirii compozitiei corporale si cresterea in greutate rapida.
  • Produsele Herbalife Nutrition respecta legea megadozajului si a etichetei. Eventualele contraindicatii sunt indicate pe eticheta. Produsele Herbalife Nutrition sunt destinate persoanelor adulte si apar etichetate pe produs.
  • In momentul acesta Herbalife Nutrition nu comercializează o gama de produse pentru copii. Compania garanteaza calitatea cea mai buna a produselor sale si certifica faptul ca acestea sunt fabricate la cele mai ridicate standarde de puritate si prospetime pentru folosirea acestora de catre clienti. Suntem convinsi de faptul ca produsele vor fi considerate ca fiind satisfacatoare din toate punctele de vedere de catre clientii nostrii. Totusi, daca dintr-un motiv anume, un client nu este pe deplin satisfacut de oricare produs achizitionat, acesta poate solicita vanzatorului o restituire a sumei platite pentru produsul respectiv in termen de 30 de zile de la data la care a primit produsul. Garantia aceasta nu se poate aplica in cazul produselor distruse intentionat sau incorect folosite.
  • In cazul persoanele ce sufera de anumite boli sau afectiuni li se recomanda sa respecte cu prioritate indicatiile oferite de medicul curent referitoare la utilizarea produselor.