Omul modern care merge la sală știe abundența de suplimente de sănătate și produse nutritive de pe piață astăzi înseamnă că alegerea amestecului potrivit poate fi un câmp minat. În consecință, am fost încântați când Herbalife ne-a trimis cu amabilitate câteva mostre din noua lor gamă Herbalife 24, suplimente nutritive numite „Nutriție pentru sportivul de 24 de ore”. Consultați recenzia noastră Herbalife 24 de mai jos.

Gama include 5 produse concepute pentru a oferi suport nutrițional „non-stop”, care include un înlocuitor de masă (Formula 1 Sport), soluție de electroliți (Hidrat), proteine ​​amestecate (Reconstruirea Forței) și două formule de proteine-carbohidrați, una pentru post-antrenament (Rebuild Endurance) și unul pentru peri-antrenament (Prolong).

Herbalife 24 Formula 1 Sport

Chiar dacă într-adevăr nu ar trebui să fie, preocuparea majoră a tuturor cu suplimentele nutritive este gustul – cifrele, deoarece veți fi chugging unul în fiecare dimineață sau în fiecare antrenament, vă veți obosi repede dacă nu vă place aceasta. Formula 1 Sport are un gust UIMITOR. Un început bun pentru Herbalife atunci. Cu toate acestea, problema majoră a acestor suplimente „de designer” este că acestea sunt adesea încărcate cu zahăr și se pare că Herbalife nu diferă – în 100 de grame – 29 de grame de carbohidrați, 28 de grame sunt zahăr! Mă gândesc doar la acest lucru, deoarece nu văd necesitatea întregului zahăr dintr-o pudră de înlocuire a mesei. Conținutul de proteine ​​este bun (35 de grame) dintre care 43% sunt proteine ​​din lapte, care vă vor menține mai plin pentru mai mult timp. De asemenea, conține o gamă completă de vitamine și minerale, fiecare porție furnizând între 35-50% din DZR. În apărarea lor, zaharurile sunt fructoză și zaharoză (de exemplu, ambele care apar în mod natural), deci nu este deloc rău, dar te face să te întrebi de ce nu au fost incluși niște carbohidrați complecși.

Herbalife 24 Rebuild Strength

Puteți vedea, de asemenea, că Herbalife s-a gândit la asta atunci când vine vorba de „extras” din proteine ​​- Rebuild Strength conține aproximativ 40% din DZR de 9 vitamine și minerale, în plus față de 25 g de proteine, 4,3 g de BCAA și 1,7g de L-glutamină pe porție. Din nefericire, conținutul de L-Leucină este mai mic decât cel al celorlalte două BCAA, chiar dacă s-a dovedit că dintre toate trei, L-Leucina este cel mai important pentru rezultatele anabolice. Unele sunt mai bune decât niciuna. În mod similar, Rebuild Endurance, shake-ul după antrenament, conține un nivel bun de carbohidrați și proteine ​​(36g și respectiv 10g) și prezintă izolat din zer, care este absorbit rapid de corp.

Deoparte, toate produsele Herbalife 24 au un gust excelent (deși Citrus este un gust dorit !!) și oferă un echilibru frumos de macronutrienți, indiferent de nevoile dvs. Acestea oferă, de asemenea, o selecție excelentă de vitamine pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de fitness și, cu siguranță, elimină o mulțime de planificare din organizarea suplimentelor, ceea ce este un factor major, deoarece ne sunt jefuiți timpul la fiecare pas. Cu siguranță aș alege și alege produsele după cum aveți nevoie de ele, deoarece este îndoielnic faptul că mulți participanți la sala de sport ar avea nevoie de o pulbere aproape alcătuită în totalitate din carbohidrați sau de o soluție de electroliți!

Vezi aici toata gama de produse Herbalife 24, preturi si alte detalii.